Zonnepanelen

Initiatiefnemer van collectieve inkoop zonnepanelen is Bright Green Solutions. Wij willen de coöperatieve gedachte terugbrengen in de samenleving op het gebied van duurzaamheid en energie. Investeren in zonnepanelen is en blijft de beste beslissing die u kan nemen. De rente die u krijgt van de banken is laag en de efficiëntie van onze zonnepanelen is hoog wat ervoor zorgt dat het rendement als verlaging van uw energierekening vele malen groter is dan de opbrengst van uw spaarrekening. Wij bieden installaties aan voor zowel de net-gekoppelde systemen, zoals de meesten dit kennen, maar ook systemen waarbij u volledig afhankelijk wordt van het net (de zogenaamde eilandsystemen).

In de Benelux levert de zon tot vijftig keer meer energie dan wij samen jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. Zonne-energie is dan ook interessanter dan ooit. Helemaal als u kiest voor energiesystemen van marktleiders, geplaatst door uw betrouwbare partner in hernieuwbare energie, Bright Green Solutions. Hiermee kan u namelijk zelf uw eigen energie opwekken en onafhankelijk worden van uw elektriciteitsleverancier, zeker als u de combinatie kiest met onze accu opslagsystemen met een levensduur van 10 jaar!

Waarom zou u nog afhankelijk willen zijn van uw elektriciteitsleverancier, wetende dat de elektriciteitsprijzen de laatste tien jaar verdubbeld zijn? Met de zonnepanelen en andere duurzame energie productiesystemen, aangeboden door Bright Green Solutions, speelt u op safe!

Onze zonnepanelen